Mikä on vajapuu?

Olemme julkisivumaalauksia tarjoava yritys Varsinais-Suomen alueelta.
Palvelemme niin yksityisiä kuin taloyhtiötä nuorella, mutta vankalla ammattitaidolla.

Tiesitkö?

Meiltä saat täysin maksuttoman hinta- ja kuntoarvion maalipinnasta. Ota siis rohkeasti yhteyttä meihin. Lupaamme vastata mahdollisimman nopeasti.

Tietoa

Vajapuu on vuonna 2020 perustettu yritys, joka sai alkunsa kahden nuoren Veikka Pelkosen ja Eetu Välimäen intohimoisesta halukkuudesta perustaa itse oma yritys. Poikien oli aloitettava kaikki täysin nollasta. Pääomaa ei ollut, mutta kokemusta maalaus- ja rakennusalalta oli kertynyt jo muutaman kesän verran.

Liiketoiminta alussa oli aitojen ja piharakennusten maalausta, koska resurssit ei vielä vaativimpiin urakoihin riittänyt. Nopeasti kuitenkin rahat kerättiin telineisiin ja siirryttiin pikkuhiljaa vaativimpiin kohteisiin eli talojen ulkomaalauksiin.

2021 Eli ensimmäinen talojen maalaus kesä Maalausurakkaa tuli hyvin ja pojille kertyi hyvin kokemusta, sillä pensseli heilui toukokuusta syyskuuhun päivittäin ja kesään mahtui laidasta laitaan erilaisia kohteita. Poikien nuoresta iästä riippumatta on aina saatu vimpan päälle hyvä lopputulos ja tyytyväinen asiakas.   

Kesällä 2022 Vajapuu maalasi entistä enemmän kohteita ja vaihtui toiminimestä osakeyhtiöksi. 

2022-2023 Talvella Vajapuu rakentaa Kaarinan Kuusistossa paritaloa ja täyttää kovalla vauhdilla seuraavan kesän maalaus kalenteria.

2023 Kaudella tavoitteena on kasvattaa liiketoimintaa, työllistää ja motivoida nuoria, sekä antaa mieleenpainuva kokemus hyvästä työpaikasta josta jää rahan lisäksi repullinen rohkeutta ja oppeja tulevaisuuteen. 

Kolmen vuoden tavoitteellinen yrittäminen ja kova työ on antanut mahdollisuuden tarjota alan parasta palvelua kilpailukykyisin hinnoin. Vielä lyhyt, mutta ikäisiksiin katsottuna pitkä taipale on kasvattanut pojista kovia miehen alkuja, sekä alan asiantuntijoita.

3 arvoamme

1

Vastuunkanto

  • Hoidamme urakat kerralla valmiiksi sovitussa aikataulussa, emme jätä töitä roikkumaan.
  • Korjaamme aina tehdyt virheemme.

2

Kunnioitus

  • Kunnioitamme asiakasta ja hänen omaisuuttaan
  • Kunnioitamme työkavereita, meillä kaikki ovat samanarvoisia

3

Asenne

  • Pyrimme pitämään työnteon tehokkaana ja tavoitteellisena, emme laiskottele.
  • Pyrimme aina positiiviseen ilmapiiriin
  • Vastaamme kaikkiin yhteydenottoihin ja olemme aina avoimia kuulemaan toiveesi.