Tiilikaton pinnoitus

Tiilikaton pinnoitus raikastaa kattosi ulkonäköä ja antaa suojaa jopa seuraavat 15 vuotta!

Tiilikaton pinnoitus VajaPuulta!

Helppo

Meidän kanssa asiointi on selkeää ja ihmisläheistä. Tiedotamme selkeästi urakan kulkua. Voit halutessasi jättää vain vesipostin avaimen meille ja lähteä urakan ajaksi reissuun!

Luotettava toimija

Hoidamme urakat aina kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Teemme mitä lupaamme ja annamme tiilikaton pinnoitukselle 2-5 vuoden takuun.

Hinta

Hinnoittelumme on selkeä. Tarjoamme kiinteän urakkahinnan avaimet käteen periaatteella, eikä meillä tule piilokuluja urakan päälle.

Tiilikaton pinnoitus

Katto on kaikille tärkeä ja varsinkin, että katto toimii niin kuin pitää. Tiilikatot keräävät ajan mittaa pintaansa kasvustoa kuten sammalta ja jäkälää. Kasvusto estää veden valumasta alas ja se jää muhimaan katolle. Jos kasvuston annetaan nautiskella katolla liian pitkään voi pelkkä pesu olla riittämätön ja tiilikatto vaatii uuden pinnoitteen. Yleisesti tiilikatto on hyvä pinnoittaa 10-15 vuoden välein.

Tiilikaton pinnoitus oikein tehtynä kestää jopa 15 vuotta. Uusi pinnoite hylkii hyvin vettä, suojaa UV-säteilyltä, suojaa sammaleelta sekä kattosi näyttää kuin uudelta! 

Pyydä meidät kartoituskäynnille niin katsotaan mitä teidän katolle olisi suotavaa tehdä!

Miten tiilikatto pinnoitetaan?

Tiilikaton tarkastuksessa katsotaan  saumat, tiivisteet, rikkinäiset tiilet ja ettei aluskatteessa ole vuotokohtia. 

Tiilikatto pestään ennen pinnoitusta sammaleista sekä muista epäpuhtauksista. Tiilikatto käsitellään kasvustontappoaineella. Tiilikaton pesussa pitää olla riittävän tehokas pesuri.

Suojaus pitää huomioida myös tiilikaton pinnoituksessa, jotta maali on sille tarkoitetussa paikassa. 

Tiilikaton pinnoituksen teemme laadukkaalla tiilikattopinnoitteella. Laadukas tiilikattopinnoite saa katon näyttämään uudelta ja antaa suojaa.

Pihat siistitään urakan jäljiltä. Jätteet toimitetaan asianmukaisesti jatkokäsittelyyn.

Tarkastamme työmme, jonka jälkeen suoritamme lopputarkastuksen. Takuu aika alkaa lopputarkastuksen jälkeen.

Kotitalousvähennys

Tiilikaton pinnoitustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennystä pystyt hakemaan vähennystä 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % tiilikaton pinnoituksen työn hinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Miten Talon maalaus etenee?

Tiilikaton pinnoitus VajaPuulta

Yhteydenotto
Yhteydenoton jälkeen sovimme ajan kartoituskäynnille.
Kartoituskäynti

Käynnillä arvioidaan tiilikaton kunto ja selvitetään tarpeelliset työvaiheet. Käynnin jälkeen lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen.

Sopimus
Hyväksytyn tarjouksen jälkeen laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta.
Urakka

Tiilikaton pinnoitus kestää 2-4 päivää. Me hoidamme kaiken maaleista maalaukseen!

Tarkastus

Maalauksen jälkeen maalarit suorittavat lopputarkastuksen asiakkaan kanssa. Hyväksytyn lopputarkastuksen jälkeen lähetämme laskun.

Kattava takuu

Takaamme tiilikaton pinnoitukselle 2-5 vuoden takuun, joka kattaa työvirheistä syntyvät viat.