Sokkelin pinnoitus

Sokkelin pinnoitus antaa viimeistellyn ilmeen talolle ja suojaa rakenteita!

Sokkelin pinnoitus VajaPuulta!

Helppo

Meidän kanssa asiointi on selkeää ja ihmisläheistä. Tiedotamme selkeästi urakan kulkua. Voit halutessasi jättää vain vesipostin avaimen meille ja lähteä urakan ajaksi reissuun!

Luotettava toimija

Hoidamme urakat aina kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Teemme mitä lupaamme ja annamme sokkelin pinnoitukselle 3 vuoden takuun.

Sopiva hinta

Hinnoittelumme on joka kohteeseen aina sama. Tarjoamme kiinteän urakkahinnan avaimet käteen periaatteella, eikä meillä tule mitään piilokuluja urakan päälle.

Sokkelin pinnoitus

Sokkelin korjaamiseen ryhdytään useimmiten esteettisestä syystä. Sokkelin vanha rappaus on ehkä alkanut irtoilla, maali hilseillä, tai pintaan on ilmestynyt hiushalkeamia. Toisinaan vanha sokkeli ja siihen tehdyt laudoituskuviot halutaan tasoittaa piiloon.

Oikein toteutetulla pintakäsittelyllä sokkeli on paitsi kauniin näköinen myös vaihtelevia sääolosuhteita kestävä. Pinnoitus suojaa rakenteita kosteudelta.

Sokkeli voidaan joko maalata tai pinnoittaa. Pinnoitteissa on vaihtoehtona joko rouhepinnoitus tai kivipinnoitus. Sokkelin pinnoitteissa on monipuolisesti värivaihtoehtoja ja autamme mielellämme oikean pinnoitteen valinnassa!

Kotitalousvähennys

Sokkelin pinnoitustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennystä pystyt hakemaan vähennystä 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % sokkelin pinnoituksen työn hinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Miten Talon maalaus etenee?

Sokkelin pinnoitus VajaPuulta

Yhteydenotto
Yhteydenoton jälkeen sovimme ajan kartoituskäynnille.
Kartoituskäynti

Käynnillä arvioidaan sokkelin kunto ja selvitetään tarpeelliset työvaiheet. Käynnin jälkeen lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen.

Sopimus
Hyväksytyn tarjouksen jälkeen laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta.
Urakka

Sokkelin pinnoitus kestää 2-5 päivää. Me hoidamme kaiken maaleista maalaukseen!

Tarkastus
Maalauksen jälkeen maalarit suorittavat lopputarkastuksen asiakkaan kanssa. Hyväksytyn lopputarkastuksen jälkeen lähetämme laskun.
Kattava takuu

Takaamme sokkelin pinnoitukselle 3 vuoden takuun, joka kattaa työvirheistä syntyvät viat.