Referenssit

Asiakkaidemme palautteita urakoistamme.

Anna-Maija YlitaloAnna-Maija Ylitalo
14:14 23 Nov 23
Maalasitte Jokioisten Murron Kyläyhdistyksen Kylätalon nyt kesällä. Kyllä on luotettavaa ja hyvää palvelua, aikataulusta pidettiin ajantasalla ja maalaustyö tehtiin huolellisesti ja reippaasti sääolosuhteuita seuraten, myös ympäristö oli siisti koko työn ajan ja ei nähnyt yhtään roiskeita tai roskia maassa. Suosittelen lämpimästi 🙂
Kari EhrlundKari Ehrlund
15:06 19 Nov 23
Ensimmäisestä yhteydenotosta lähtien asiakaspalvelu erinomaista. Pojat uurastivat ahkerasti talon krapauksessa ja maalaamisessa. Maalausprojekti saatiin tehtyä suunnitelman mukaan ja työn jälki kokonaisuutena todella hyvä. Palotikkaiden vaihto uusiin hoitui ongelmitta. Maalausurakan päätteeksi pojat siivosivat pihalta kaikki projektiin liittyvät tavarat ja roskat pois. Ainoastaan pieniä jälkiä nurmikkoon ja kukkamaihin jäi, mutta niitähän on vaikea estää.
Vesa MVesa M
13:59 19 Nov 23
Huolellista ja siistiä jälkeä. Mukavat maalarit, joiden kanssa kommunikointi sujui mutkattomasti. Suosittelen!
Valtteri PeltolaValtteri Peltola
12:14 19 Nov 23
Hinta/laatusuhde kohdallaan verrattuna muihin yrityksiin. Pohjatyöt tehtiin hyvin ja pinta näyttää siistiltä. Myös katto maalattiin. Hieno tuli. Suosittelen ?
Lassi ViraLassi Vira
18:33 16 Nov 23
Erittäin siistiä ja huolellista työtä! Yhtään maalitahraa ei jälkeenpäin löytynyt ?Työt sujui kuten sovittu ja hinta kohdallaan.
Hannu SavolainenHannu Savolainen
13:37 16 Nov 23
Maalaus aikataulut pitivät luvatusti. Työn jälki siistiä ja jälkisiivous hoidettiin hyvin. Vahva suositus antaa maalaus työt Vajapuun hoidettavaksi.
Okko NiemiOkko Niemi
05:57 16 Nov 23
Mukava työporukka ja hyvä meininki! Vajapuu tarjosi reilun palkan lisäksi erinomaiset mahdollisuudet oppia ja kehittyä. Hyvä fiilis maalauskesän jäljiltä ??
Maikol NaitMaikol Nait
22:35 15 Nov 23
Omakotitalon maalaus kesällä 2023 onnistui hienosti ja aikataulussaan. Työn jälki oli tarkkaa ja suojaukset hoidettiin asianmukaisesti.
Timo KoivistoTimo Koivisto
14:42 15 Nov 23
Hyvää paikallista palvelua ja osaamista. Ystävällinen ja asiallinen asiakaspalvelu. Työnjälki hyvää. Erottuu selvästi edukseen isommista maalausliikkeistä.
Juha LähdeJuha Lähde
13:53 15 Nov 23
Reipasta tekemistä ja osaavaa porukkaa! Pohjatyöt tehtiin huolellisella käsityöllä. Tärkein eli työn jälki on hyvää. Yksi tähti lähtee pois koska rapsuteltua maalisilppua jäi työmaalle jonkin verran omistajalle siivottavaksi. Tästä kyllä pahoittelivat ja sanoivat, että voivat tulla keväällä siivoamaan jos tarvetta.
Nora SavolainenNora Savolainen
13:50 15 Nov 23
Olemme maalausjälkeen todella tyytyväisiä ja urakka suoritettiin nopeammin mitä alkuun arvioitiin. Ammattitaitoiset ja kohteliaat maalarit. Rakennusurakan läpikäyneenä Vajapuu oli yksi harvoista yrityksistä josta saimme aidosti hyvää ja ammattitaitoista palvelua. Voin suositella.
Tiina LaineenkareTiina Laineenkare
14:26 19 Oct 23
Hinta kohdallaan, työt sujuivat ripeästi ja todella laadukkaasti. Asiakaspalvelu ja viestintä erittäin hyvää. Lämmin suositus!

Videot

Taloyhtiön huoltomaalaus

Kartanon huoltomaalaus

Maalattuja koteja