Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus oikein tehtynä on lääke ruostetta vastaan!

Peltikaton maalaus VajaPuulta!

Helppo

Meidän kanssa asiointi on selkeää ja ihmisläheistä. Tiedotamme selkeästi urakan kulkua. Voit halutessasi jättää vain vesipostin avaimen meille ja lähteä urakan ajaksi reissuun!

Luotettava toimija

Hoidamme urakat aina kirjallisen sopimuksen mukaisesti. Teemme mitä lupaamme ja annamme peltikaton maalaukselle 2 vuoden takuun.

Hinta

Hinnoittelumme on selkeä. Tarjoamme kiinteän urakkahinnan avaimet käteen periaatteella, eikä meillä tule piilokuluja urakan päälle.

Peltikaton maalaus

Peltikaton maalaus on hyvä tapa pidentää kattosi käyttöikää ja piristää kotisi ilmettä.

Onko peltikatollasi hilsettä tai ruostetta? Peltikaton maalausta ei kannata siirtää. Mikäli maalausta ei tehdä ajoissa ruoste tekee tehtävänsä. Hyvin usein peltikaton maalaus on venynyt ja peltikatto onkin kerennyt hilseilemään kauttaaltaan ja ruostekohtiakin jo löytyy. Tällöin käyttöikä on voinut laskea. 

Peltikaton maalauksessa säästäminen. Isoimman säästön saat kun katon maalaus tehdään ajoissa ennen rapistumista. Tällöin pohjatöiden vaatima määrä on huomattavasti pienempi ja siten hinta voi olla tuhansia euroja halvempi!

Miten peltikatto maalataan?

Peltikatto pestään epäpuhtauksista, jotta maalin ja pellin väliin ei jää epäpuhtauksia. Jos maalin alle jää epäpuhtauksia maali ei tartu kunnolla maalattavaan pintaan.

Hilseilevä maali sekä ruosteet hiotaan pois enne maalausta. 

Ruosteenestomaalaus antaa paremman suojan ruostetta vastaan. Ruosteen estomaalausta ennen harjataan epäpuhtaudet pois.

Pohjamaalaus tehdään joko pensselillä tai telalla. Pohjamaalausta ennen harjataan pölyt pois jotta maali tarttuu paremmin.

Pintamaalaus tehdään huolella joko siveltimellä tai ruiskulla. Pintamaalauksen jälkeen katto on taas valmis tuleviin säähaasteisiin! 

Siistimme pihat urakan jäljiltä. Jätteet toimitetaan asianmukaisesti jatkokäsittelyyn.

Kotitalousvähennys

Peltikaton maalaustyöstä voit saada kotitalousvähennystä. Vuonna 2023 kotitalous­vähennystä pystyt hakemaan vähennystä 2250 euroon asti henkeä kohden ja 4500 euroon asti saman talouden jakavia puolisoita kohden. Kotitalousvähennyksenä pystyt vähentämään 40 % peltikaton maalauksen työn hinnasta. Lue lisää kotitalousvähennyksestä!

Miten Talon maalaus etenee?

Peltikaton maalaus VajaPuulta

Yhteydenotto
Yhteydenoton jälkeen sovimme ajan kartoituskäynnille.
Kartoituskäynti

Käynnillä arvioidaan kohteen kunto ja selvitetään tarpeelliset työvaiheet. Käynnin jälkeen lähetämme sinulle kirjallisen tarjouksen.

Sopimus
Hyväksytyn tarjouksen jälkeen laadimme kirjallisen sopimuksen urakasta.
Urakka

Peltikaton maalaus kestää 3-5 päivää. Me hoidamme kaiken maaleista maalaukseen!

Tarkastus
Maalauksen jälkeen maalarit suorittavat lopputarkastuksen asiakkaan kanssa. Hyväksytyn lopputarkastuksen jälkeen lähetämme laskun.
Kattava takuu

Takaamme peltikaton maalaukselle 3 vuoden takuun, joka kattaa työvirheistä syntyvät viat.